Byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Aarhus, DNU står på i årene 2012-2019. DNU er det største hospitalsbyggeri i Danmark nogensinde, og vi bygger i alt knap 500.000 m2 på en samlet byggegrund på 1,25 mio. m2.

Det synes vi selv, er rasende interessant! Og det gør du, din forening eller din arbejdsplads måske også? Derfor fortæller vi gerne om projektet og viser byggeriet frem. Har du lyst til at besøge os, er der følgende muligheder:

Åbent hus på DNU

To gange om året inviterer vi indenfor til et kig bag hegnet på DNU-byggepladsen. Her får du en introduktion til projektet i DNU’ s infocenter og en tur rundt i, og omkring, bygningerne på byggepladsen. Efter oplæg og rundvisning giver vi en kop kaffe og lidt lækkert.

Dato for åbent hus arrangementerne offentliggøres her på siden under nyheder og på vores Facebookside. Næste gang bliver søndag den 2. april 2017.

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til os på projektafd@dnu.rm.dk.

Faste offentlige rundvisninger på DNU

Er I en forening, en arbejdsplads eller måske bare et par venner, der har lyst til at besøge DNU, kan I tilmelde jer en af vores faste rundvisninger.

Her får I et oplæg om DNU-projektet, en guidet tur i vores infocenter og evt. et kig rundt i de nye bygninger.

Faste rundvisniger foregår den første tirsdag hver måned kl. 10-12 samt den anden torsdag i måneden kl. 16-18. Tilmelding er nødvendig og kan ske ved henvendelse på mail: dnutilmelding@dnu.rm.dk.

Har I særlige ønsker til indholdet af besøget, vil vi forsøge at imødekomme disse. Nævn blot dette ved henvendelse.

Rundvisning for ansatte på AUH

Der er lavet særlige aftaler angående rundvisninger for de afdelinger på AUH, der skal arbejde på det nye hospital. Kontakt os på mailadressen dnutilmelding@dnu.rm.dk for aftale om dette.

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring DNU, kan du skrive til os på projektafd@dnu.rm.dk.