Juni 2014
Søndag d. 15.juni afholdte DNU  "Åben Byggeplads". I alt 14 hold á 20 personer blev vist rundt i Skurbyen og på byggepladsen og kom derved helt tæt på byggeriet. 

De besøgende blev vist rundt på en to-timers guided tur med 8 stop som blandt andet inkluderede informationscentret, hvor der blev talt om modellen af en-sengs-stuen på DNU og de fordele det har, Skurbyens tagterasse, med udsigt over den 125 kvadratmeter store hospitalsgrund og en snak om blandt andet om færdiggørelse af det rekreative område vest for hospitalsbyen, samt hvor psykiatrien skal ligge. 

Derefter gik turen videre til blandt andet byggefelt N1, som er et af de fem aktive byggefelter ud af ialt 13 byggefelter, med bygninger der skal huse Akutcentret.

Det var anden gang, DNU åbnede byggepladsen for interesserede. Interessen for at komme ind på byggepladsen og opleve danmarks største byggeri er stor, og Region Midtjylland som bygherre ønsker, at alle interesserede skal have mulighed for netop at få den oplevelse. Det næste "Åben Byggeplads"- arrangement er planlagt til at  finde sted om ca. et halvt år. 

(Foto: Poul Nyholm)

 

Klik på billederne for at se stor udgave og billedgalleri.