Maj 2012:
Det har været nødvendigt at nedrive en af de eksisterende bygninger i forbindelse med integrationen af det eksisterende hospital i det nye byggeri. 
Det var en del af Patienthotellet, som blev fjernet i maj 2012. Nedrivningen er nødvendig for at sikre en god arkitektonisk og funktionel kvalitet på byggeriet.

Der skal bygges nye gangforbindelser i form af arkader, hvor patienthotellets værelser lå. De skal være med til at binde hele hospitalet sammen. Man bygger så tæt på det eksisterende byggeri for at undgå for store fysiske afstande på hospitalet.

Den første del af Patienthotellet fjernes, så byggeriet af DNU kan starte. Det var 10 af patienthotellets værelser, som lå i den bygning, der skulle fjernes.

Værelserne blev rømmet for inventar i april 2012, inden nedrivningen begyndte. Sengene blev transporteret væk, så de kan bruges andetsteds på hospitalet.

Den del af Patienthotellet, som blev fjernet, er den eneste bygning, det har været nødvendigt at fjerne af det eksisterende hospital i forbindelse med nybyggeriet.

(Foto: Poul Nyholm)

 

Klik på billederne for at se stor udgave og billedgalleri.