Maj 2014
Torsdag d. 22. maj 2014 var der rejsegilde på byggepladsens næststørste byggefelt N2, hvor det blev markeret, at bygningen har fået lagt tag på plan 7, hvilket er det øverste plan på bygningen. 

Bygningen skal i fremtiden huse Hoved-Neuro Center som blandt andet inkluderer Tand-, Mund- og Kæbekirurgisk afdeling samt Neurofysiologisk afdeling. Der vil være 3 senge-etager øverst, og der vil blandt andet også være et forskningsområde i plan 1. Bygningen er projektets næststørste med samlet areal på næsten 37.000m2, og står færdigbygget i sommeren 2015 med klinisk ibrugtagning
sommer 2016.

Foruden byggepladsens håndværkere og entreprenører var de indbudte gæster Regionsrådsformand Bent Hansen (S), hospitalsledelsen og Centercheferne på Aarhus Universitetshospital, Regionsrådets medlemmer, Regionsdirektionen og ansatte i projektafdelingen for Det Nye Universitetshospital i Aarhus.

I N2 er det MT Højgaard A/S, der har råhus og lukningsentreprisen, mens Hustømrerne A/S står for aptering og invendige arbejder. De tekniske installationer udføres af Bravida A/S

I alt arbejder der 100 håndværkere på N2, og samlet er der i alt 600 håndværkere der dagligt arbejder på hele den indhegnede del af byggepladsen fordelt på 6 byggefelter i både nordlig og sydlig byggespor.

Klik på billederne for at se stor udgave og billedgalleri.