Knap 180 veloplagte og spørgelystne deltager fra forskning og det private erhvervsliv deltog i DNU-projektets første konference om innovation.

Fremtidens hospital kan skabe erhvervsudvikling i Regionen

Sådan sagde Regionsrådsformand Bent Hansen (S), da han åbnede DNU-konferencen 16. marts 2009 om innovation og udviklingspotentiale i det stiore hospitalsprojekt.

- Emnet er i dag inspiration til det videre arbejde. I kan have både hårde og kærlige ord med til de dygtige fagpersoner, der til dagligt arbejder med projektet. Så giv os noget at tænke over. Dagens emne er ikke rygklapperi - det kan vi gøre ved rejsegildet. lad os høre, hvad I har på hjerte!, opfordrede Bent Hansen de små 180 deltagere fra hele landet.

Formålet med konfererencen var foruden at fortælle om projektet, især at åbne op for de mange muligheder og potentialet for innovation.

- Der blev sået nogle frø og så vil det vise sig hen ad vejen om de kan dyrkes og om de bærer frugt, siger hospitaldirektør Villy Helleskov, DNU-projektafdelingen.

Arrangementet er det første af sin art. Villy Helleskov forventer, at Projektafdelingen sammen med Rådgivergruppen DNU I/S løbende vil tage initiativ til flere aktiviteter, der kan sætte scenen for, at Det Nye Universiettshospital i Århus er med til at generere nye ideer.

Se pressemeddelelsen.Redigeret 17. marts 2009