Fra porte til portaler er overbooket

Stor interesse for indblik i DNU-projektetNår projektafdelingen i dag torsdag den 1. oktober for første gang åbner dørene for offentligheden til et arrangement i samarbejde med Erhverv Århus, bliver der fuldt hus.

- Uden at vide, hvor stor interessen er for helt bredt at høre nærmere om projektet og eventuelt have mulighed for at stille spørgsmål, så har vi sat et maksimalt deltagerantal på 35, oplyser kommunikationschef Lotte Søgaard.

- Men da tilmeldingerne er strømmet til også længe efter tilmeldingsfristen, så er det klart, at vi vil overveje inden længe igen at sætte rammerne for noget lignende.

Arrangementet er blevet til i forbindelse med Erhvervs Århus' fejring af 100 året for Landsudstillingen med en række åbent hus-arrangementer for byens borgere til en række unikke virksomheder, uddannelsessteder og kulturmiljøer i Århus, hvortil offentligheden normalt ikke har adgang. Alle arrangementer markedsføres under fælels titlen "fra porte til portaler" og finder sted fra 5. september - 6. december 2009.

Se yderligere oplysninger på www.fraportetilportaler.dk.