Læs Akut-avisen om den aktuelle status i det omfattende planlægningsarbejde af Det Nye Universitetshospital i Århus; DNU.

DNU-projektet lige nu...

Læs avisen om Faglig Fællesskab Akut


I dette efterår er en ny omfattende brugerproces med godt 170 ansatte på de 2 universitetshospitaler i Århus blevet inddragevet i den aktuelle planlægningen.

Arbejdet handler om det første Faglige Fællesskab-Akut, der nu er nået til en detailplanlægning af, hvordan de afsatte kvadratmetre og rum skal placeres mest hensigtsmæssigt i forhold til hinanden og de funktioner, som de indeholder.

Processen vil munde ud i det, som byggebranchen og den gennemgående rådgiver kalder for henholdsvis et Dispositions- og Projektforslag.

Alle DNU-projektets 7 Faglige Fællesskaber skal denne detailplanlægning igennem i en brugerproces, før byggeetaperne kan sættes i udbud.

Fordi Fagligt Fællesskab-Akut er den allerførste byggeetape, vil der være beslutninger i processen, som også vedrører det generelle og tværgående i DNU-projektet.

I "Akut-avisen", som først og fremmest henvender sig til de fusionerende hospitalers ansatte, kan du læse meget mere om, hvor projektet lige nu efteråret 2010 er i det omfattende planlægningsarbejde.
 

/los