Det nye Aarhus Universitetshospital bliver på størrelse med Ribe by i fremtiden, og derfor er der fra starten af projektets planlægning tænkt på, hvordan patienter og pårørende kommer lettest frem og tilbage til hospitalet.

Bil, bus eller letbane? Mulighederne bliver mange, når patienter og pårørende i fremtiden planlægger, hvordan de vil transportere sig hen til det nye Aarhus Universitetshospital i Skejby.

Når fire hospitalsmatrikler bliver samlet i en hospitalsby, stiller det nye krav til trafikken i området. Aarhus Universitetshospital bliver på størrelse med Ribe by i fremtiden, og derfor er der fra starten af projektet tænkt på, hvordan patienter og pårørende kommer lettest frem og tilbage til hospitalet.

Der bliver etableret nye veje, nye stier og den nye letbane planlægges at få flere stoppesteder tæt ved hospitalet. Tiltag som skal hjælpe til at gøre det let og overskueligt at komme frem og tilbage samt sørge for, at trafikken i området bliver mest optimal for de ventede 35.000 daglige transporter. 

Allerede nu kan man følge med i udviklingen på det trafikale område i Aarhus Nord her på DNU-projektets hjemmeside. Tryk på knappen "Trafik" på hjemmesidens forside.