En aktuel "DNU STatus Avis" 2012 er netop udkommet med et øjebliksbillede af projektet. Avisen henvender sig især til de ansatte i den driftsorganisation, der skal tage DNU i brug; nemlig Aarhus Universistetshospital.

Nu bygger vi

Om kort tid; efteråret 2012 kan begynder byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Aarhus at blive realiseret. Som projektdirektør Frank Skriver Mikkelsen siger det i den netop udkomne "DNU Status Avis" 2012:

                                  

   "-De første storentrepriser er sendt i udbud, og i oktober måned planlægger vi at starte byggeriet af de første 30.000 kvadratmetre af Akutcentret. Der arbejdes på højtryk for at få klargjort udbudsmaterialet til de næste udbudsområder."

Også bygegchef Hans Haaning, Projektafdelingen for DNU, som er byggeherreorganisationen, ser frem til at selve byggeriet bliver mere synligt:

                          

   "-Det er helt sikkert en udfordring at bygge i den her skala. Men entreprenører og rådgivere er vante til at finde løsninger, også selv om der her bliver tale om at afprøve nye metoder på en lang række områder. Vi glæder os til at komme i gang."

Over 20 sider i "DNU Status Avis" 2012 kan læserne få et indblik i, hvor det enormt store DNU-projekt er lige nu og hvordan nogle af de koncepter, som brugere blandt hospitalets ansatte har været med til at udforme, ser ud lige nu.

Avisen giver et øjebliksbillede af et stort projekt, som hele tiden udvikler sig og den henvender sig især til ansatte på Aarhus Universitetshospital, som er den driftsorganisation, der løbende fra 2015, skal begynde at tage Det Nye Universitetshospital i Aarhus Nord i brug.

Du kan læse avisen her.

Det er Projektafdelingen for DNU, der udgiver avisen. Den udkommer i 7.000 eksemplarer juni 2012.