M.T. Højgaard A/S overtager arbejdet med Det Nye Universitetshospitals første byggefelt fra M.J. Eriksson A/S. Det blev fejret med håndtryk, taler og en pølsevogn.

Efter et veludført stykke byggemodning overtager entreprenørfirmaet M.T. Højgaard A/S arbejdet med Det Nye Universitetshospitals første byggefelt fra M.J. Eriksson A/S. Det blev fejret med håndtryk, taler og en pølsevogn.

 


 

Vejret har drillet både gravemaskiner og dumpere ved flere lejligheder i løbet af byggemodningen, og derfor virkede det meget passende, at regnskyerne også deltog i overdragelsen af byggefeltet.

 


 

M.J. Eriksson A/S afsluttede for nylig byggemodningen af det første byggefelt i Det Nye Universitetshospitals nordlige byggespor, og nu går M.T. Højgaard A/S i gang med råhusentreprisen.

 


 

Som bygherre for projektet stod DNUs Projektafdeling for arrangementet. De benyttede lejligheden til at sige tak for det gode arbejde med byggemodningen med verbale skulderklap og øl og pølser til alle.

 


 

Som et symbol på overdragelsen af opgaven modtog projektchefen fra M.T. Højgaard A/S, Bo Stærk, en murerske, som Projektafdelingen havde forgyldt med spraymaling i dagens anledning.

 


 

I sin efterfølgende tale fremlagde M.T. Højgaards projektchef, Bo Stærk, nogle af deres ønsker for byggeprocessen.

 

”Ligesom Det Nye Universitetshospital skal skabe ny viden fremover, ønsker vi også, at man under selve byggeriet gør sig nogle erfaringer og skaber brugbar viden for fremtidens byggeprojekter,” sagde han. 
 

Ifølge Bo Stærk opnår man det ved hjælp af gensidig respekt og ærlighed i samarbejdet. Man skal være villig til at hjælpe andre og selv bede om hjælp, når det bliver nødvendigt.

 

”Vi er alle sammen fælles om det her, og når byggeriet er færdigt, vil vi gerne kunne sige, at vi alle sammen er blevet klogere. Det er det vigtigste for os,” sagde han.