Udbud af DNUs udbudsområder sker løbende og de kommende udbud af ”N4”, som omfatter byggeri af behandlingsbygninger i 4 etager på knap 20.000 m2 samt ”S2”, som omfatter byggeri af behandlings- og sengebygninger op til 8 etager på knap 35.000 m2 udbydes i januar 2013. Kom og hør nærmere torsdag den 17. januar 2013.

Skal du give tilbud på DNUs udbud?


DNU-projektet afholder et informationsmøde for byggebranchens interesserede tilbudsgivere den 17. januar 2013.

Byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Aarhus (DNU) er gået i gang med sit første byggefelt, men der er endnu minimum 10 byggefelter, der skal starte op.

Udbud af DNUs udbudsområder sker løbende og de kommende udbud af ”N4”, som omfatter byggeri af behandlingsbygninger i 4 etager på knap 20.000 m2 samt ”S2”, som omfatter byggeri af behandlings- og sengebygninger op til 8 etager på knap 35.000 m2 udbydes i januar 2013.

Derfor inviterer Projektafdelingen og Rådgivergruppen DNU I/S til et informationsmøde, for blandt andet at fortælle om nogle ændringer i kravene til tilbudsgivere, som projektet har valgt at praktisere. Der er tale om en række ændringer der er med til at gøre selve udførelsesfasen endnu mere attraktiv for de, der vinder entrepriserne.

- Vi er nu kommet godt i gang med byggeriet, men langt de fleste af entrepriserne har endnu ikke været i udbud. Der er behov for at sikre, at der er den tilstrækkelige viden i markedet om de entrepriser, der står foran os, siger projektdirektør Frank Skriver Mikkelsen.

Hvem skal deltage
På informationsmødet, som især henvender sig til de entreprenører og medarbejdere, der sætter pennen på papiret, når der skal ansøges om de kommende DNU-prækvalifikationer, vil der derfor blive lagt stor vægt på en meget konkret hjælp og introduktion til at skrive en god ansøgning til udbuddenes prækvalifikation. En kompetence, som entreprenørerne i øvrigt kan tage med sig til også andre projekters ansøgningsrunder.

Udover introduktion til både DNU-projektet, de kommende udbud og krav til prækvalifikation vil bygherren, som er Region Midtjyllands Projektafdeling, også fortælle om Byggepladsens Fælles Faciliteter, som erstatter entreprenørens egne byggepladsanstaltninger, fordi bygherren ønsker at skabe en samlet og ensartet kultur på byggepladsen. Ikke mindst af hensyn til god sikkerhed.

Mødet afholdes …

  • torsdag den 17. januar 2013,
  • kl. 14.00 - 17.00,
  • Hedeager 3, 8200 Aarhus N.

Se informationsmødets program og tilmeld dig under siden "Udbud".<BR>