Projektafdelingen søger en kunstkurator for Det Nye Universitetshospital (DNU). det er et barselsvikariat på 9 måneder fra den 1. maj 2013 til den 1. februar 2014.

Baggrund med kunstprojekter eller kunsthistorie?
- Så er du måske den vikar vi søger for DNUs kunstkurator

Projektafdelingens kunstkurator skal på barsel, så vi har brug for en kunstfaglig kompetent hånd til at hjælpe med daglig ledelse af og styring efter DNU’s kunststrategi. Lige nu er vi midt i en særdeles spændende kunstkonkurrence, som du kommer til at hjælpe med at styre helt i mål.

Du skal derfor blandt andet …

  • varetage kontakten til de deltagende kunstnere og samarbejdspartnere (kunstnere, gallerier, museer, kunstinstitutioner samt diverse leverandører + underleverandører til kunstprojekterne)
  • sikre kontraktunderskrivelse ved konkurrencens afgørelse
  • optimere økonomien til kunstprojekterne gennem fondsansøgninger

Vi vil derfor lægge vægt på, at du…

  • har evne for og dokumenteret erfaring med projektledelse, og at du kan træffe beslutninger
  • er velorienteret i de kunstneriske miljøer
  • har erfaring med forhandlinger og samarbejde med relevante instanser og organisationer, der vil blive involveret i leveringen af en bred vifte af kunstprojekter

Stillingen er på 20 timer ugentlig og tidsbegrænset fra 1. maj 2013 til 1. februar 2014. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst. Barselsvikaren vil referere til projektafdelingens byggechef Søren Kaae Overgaard.

Ansættelsessted er Projektafdelingen DNU, Hedeager 3, 8200 Aarhus N.

Ansøgningsfrist 
Onsdag den 3. april 2013, kl. 12.00.
Samtaler finder sted fredag den 19. april 2013.

Forhør dig nærmere hos...
Du er velkommen til at kontakte kurator Lene Laigaard for yderligere oplysninger om stillingen på telefon nummer: 7846 9828.

Se det fulde stillingsopslag
Søg jobbet her.