N2-kontrakten underskrives


Onsdag den 10. april 2013 blev den officielle DNU-kontrakt om entreprisen ”tekniske installationer” underskrevet af Bravida A/S og Region Midtjyllands Projektafdeling. 

          
         Byggefelt N2 til venstre

Bravida A/S har allerede én kontrakt med DNU-projektet om tekniske installationer i det allerførste byggefelt N1. Bravida har derfor også en mulighed for at koordinere opgaverne, så firmaet udnytter sine ressourcer bedst muligt fra det ene byggefelt til det næste.

- Selv om jeg med et blink i øjet spørger Bravida, om de nu har ressourcerne til at løfte de tekniske installationer i to af DNUs byggefelter, så er vi sikre på, at de nok skal komme i mål, smiler projektdirektør Frank Skriver Mikkelsen. 

          
         Frank Mikkelsen til højre

- Men derfor kan vi godt enes om, at der aktuelt ligger store udfordringer i at kunne rekruttere håndværkere nok til byggeprojekterne i Aarhus i den kommende tid.

           

Med til at skrive under på kontrakten var foruden projektdirektør Frank Skriver Mikkelsen også projektleder Simon Witt, og fra Bravida /AS regionsdirektør Johnny H. Jensen og projektchef Finn Nielsen.

Desuden deltog byggechef Søren Kaae Overgaard, Projektafdelingen og udførelseschef Finn Mølgaard samt projektleder Stefan Højen Væggermose fra DNU-projektets gennemgående rådgiver Rådgivergruppen DNU I/S.

            

Byggefelt N2 indeholder 36.000 m2 behandlings- og sengebygninger op til 7 etager, som blandt andet AUHs Øre-, Næse- Hals afdeling, Neurokirurgisk afdeling, Neurologisk afdeling og Tand-, Mund- & Kæbe Kirurgisk afdeling skal flytte ind i den dag, byggeriet er færdigt.

De bygger N2
Gruppen af entreprenører til N2-byggefeltet omfatter:
  • Råhus og lukning: MT Højgaard a/s
  • Aptering og indvendige arbejder: Hustømrerne A/S
  • Tekniske installationer: Bravida Danmark A/S
  • Brandsikringsanlæg: Siemens A/S
  • Person- og bygningssikringsanlæg: EL:CON Århus A/S
  • Vandtågeanlæg: L & H - Rørbyg A/S
  • IT-net: MB Networks A/S
Flere udbud
Lige nu er det største byggefelt ”S2” på 38.900 m2 i udbud på www.eu-supply.com.

Den næste storentreprise, der udbydes i august måned, bliver "N3", som indeholder behandlingsbygninger i op til 4 etager på ialt 12.250 m2.

Følg med i DNU-projektet udbud her på hjemmesiden.

Foto:  Poul Nyholm, RG-DNU og Projektafdelingen