.


Byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Aarhus, DNU, skrider frem og endnu en udbudsrunde er aktuel. DNU-projektet afholder derfor informationsmøde for byggebranchens interesserede entreprenører fredag den 4.april 2014.

Mødet handler om udbudsområderne i eksisterende hospitals ombygninger, og der er tale om i alt 25.000 m2 opdelt i flere fag- og storentrepriser på mellem 1.900 og 11.000 m2.

Projektafdelingen DNU vil specielt gerne have tilmeldinger fra små og mellemstore entreprenører til at komme til informationsmødet.


 - Vi er i begyndelsen af ombygningerne på det eksisterende hospital. De vokser i omfang fra nu og til 2019. Derfor er det en enestående mulighed for specielt de små og mellemstore entreprenører at blive en del af Danmarks største byggeri-projekt i forhold til ombygnings-delen”, siger Byggechef Søren K. Overgaard, Det Nye Universitetshospital i Aarhus, DNU 


Da arbejdet udføres på et byggefelt hvor der dagligt færdes arbejdende håndværkere, klinisk personale samt patienter er det for nogle entreprenører en ny og anderledes arbejdsplads man skal levere sine ydelser og ikke mindst arbejdskraft.

Der er helt specifikke krav, der skal opfyldes fra entreprenørens side. Derfor kan man på informationsmødet høre om den digitale ansøgning entreprenørerne skal indsende samt oplysninger om de specifikke krav der opfyldes af entreprenørerne for at blive godkendt som tilbudsgiver. Oplægget skal ”afdramatisere” præ-kvalifikationsansøgnings-og tilbuds-processerne, som umiddelbart kan virke komplekse.

Kravene til entreprenørerne, og ikke mindst deres medarbejder er anderledes, da det daglige arbejde på byggefeltet netop foregår på en eksisterende arbejdsplads i drift.


Mødet af holdes fredag den 4. april 2014, kl. 13-16
Auditorium B, Aarhus Universitetshospital i Skejby, Brendstrupgaardsvej 100, indg. 6
8200 Aarhus N
se invitationen her