Søndag den 12. april kl. 10-16 er der mulighed for at komme helt tæt på byggeriet af Danmarks største hospital, når Det Nye Universitetshospital i Aarhus byder indenfor på den enorme byggeplads i Skejby.

 

 

Hvordan fungerer rørpost? Hvor store er de nye en-sengsstuer. Og hvordan i alverden finder man rundt på 470.000 kvadratmeter?


Det, og meget andet, er der mulighed for at få svar på, når Det Nye Universitetshospital i Aarhus inviterer til åben byggeplads søndag den 12. april kl. 10-16.

Arrangementet består af en introduktion til byggeriet i DNU’ s infocenter i skurbyen og en tur rundt i og omkring bygningerne på byggepladsen. Turen varer cirka 1½ time, og foregår i grupper af max. 25 personer.

Efter rundvisningen giver DNU en kop kaffe og lidt lækkert i infostanden i skurbyens infocenter. Her er der også mulighed for at stille spørgsmål om byggeriet til medarbejderne fra Projektafdelingen for DNU. Man kan naturligvis også stille spørgsmål undervejs på rundvisningen.

 

 

 

Første rundvisning begynder kl. 10 og sidste tur kl. 14. Vi sender et nyt hold af sted hvert kvarter i dette tidsrum. For de kunstinteresserede er der kl. 14.15 en særlig kunstrundvisning, hvor kunstkurator Lene Laigaard Andersen viser rundt og fortæller om kunsten i DNU-projektet. Vil man med på denne tur, nævner man det blot, når man tilmelder dig.


Er man flere, der ønsker at komme på rundvisning sammen, skal man blot nævne det, når man tilmelder sig, så forsøger vi at imødekomme ønsket. Holdene fyldes op efter først-til-mølle-princippet. Alle tilmeldte får en mail med start-tidspunkt for rundvisningen.

 


Tilmelding til rundvisningerne sker på: DNUtilmelding@dnu.rm.dk

Alle deltagere mødes i DNU’ s infocenter i Skurbyen, hvor der er parkeringsmuligheder lige udenfor døren. Adressen er: Skurbyen, Herredsvej 163, 8210 Aarhus V. Da vejforløbene omkring DNU endnu er under etablering anbefaler vi, at man bruger denne vejledning til at finde frem til DNU-skurbyen www.dnu.rm.dk/find+frem.

N.B. Vi gør opmærksom på, at rundvisningen indebærer færden på mange trapper og over et stort areal uden mulighed for at holde pauser. Derfor er turen ikke egnet for gangbesværede og kørestolsbrugere. På grund af sikkerheden må børn under 12 år ikke deltage i rundvisningerne.