Søndag den 13. september kl. 10-16 er der igen mulighed for at komme helt tæt på byggeriet af Danmarks største hospital. Her inviterer DNU indenfor til et spændende kig bag portene til byggepladsen i Skejby, hvor Det Nye Universitetshospital i Aarhus for alvor er ved at tage form.

Byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Aarhus er i fuld gang og er nu så langt, at de første hospitalsafdelinger flytter ind i løbet af efteråret. Men hvor stort er det lige, hospitalet bliver, hvornår er det helt færdigt, og hvordan mon det ser ud indeni??

Det, og meget andet, er der mulighed for at få svar på, når DNU inviterer til åben byggeplads:

Søndag den 13. september kl. 10-16.

Arrangementet består af en introduktion til byggeriet i DNU’ s infocenter i skurbyen og en tur rundt i, og omkring, bygningerne på byggepladsen. Turen varer cirka halvanden time, og foregår i grupper af max. 25 personer.

Efter rundvisningen giver DNU en kop kaffe og lidt lækkert i infostanden i skurbyens infocenter. Her er der også mulighed for at stille spørgsmål om byggeriet til medarbejderne fra Projektafdelingen for DNU. Man kan naturligvis også stille spørgsmål undervejs på rundvisningen.

Første rundvisning begynder kl. 10 og sidste tur kl. 14. Ved tilmelding bedes I venligst oplyse, om I ønsker at komme på et hold formiddag, middag eller eftermiddag.

Er man flere, der ønsker at komme på rundvisning sammen, skal man blot nævne det, når man tilmelder sig, så forsøger vi at imødekomme ønsket. Holdene fyldes op efter først-til-mølle-princippet. Alle tilmeldte får en mail med start-tidspunkt og information om rundvisningen.

Tilmelding til rundvisningerne sker på: DNUtilmelding@dnu.rm.dk

Alle deltagere mødes i DNU’ s infocenter i Skurbyen, hvor der er parkeringsmuligheder lige udenfor døren. Adressen er: Skurbyen, Herredsvej 163, 8210 Aarhus V. Da vejforløbene omkring DNU endnu er under etablering anbefaler vi, at man bruger denne vejledning til at finde frem til DNU-skurbyen.

N.B. Vi gør opmærksom på, at rundvisningen indebærer færden på mange trapper og over et stort areal uden mulighed for at holde pauser. Derfor er turen ikke egnet for gangbesværede og kørestolsbrugere. På grund af sikkerheden må børn under 12 år ikke deltage i rundvisningerne.