(FÅ LEDIGE PLADSER!)

 

Tilmeldingerne til forårets åben byggeplads vælter ind, og der er nu kun få pladser tilbage. Læs her hvordan du melder dig til åben byggeplads søndag d. 17. april 2016, hvor du får en rundtur på Danmarks største hospitalsbyggeri. 

Åben byggeplads

Der er stadig fuld gang i byggeriet på DNU byggepladsen.

Siden sidste åben byggeplads i september er nye bygninger skudt op af jorden på DNU, og samtidig er forberedelserne til byggeriet af Psykiatrisk Center og Dansk Center for Partikelterapi kommet i gang.

Store dele af byggeriet er så langt, at I vil kunne få en god fornemmelse af, hvordan det nye Aarhus Universitetshospital kommer til at se ud, når vi er helt færdige med at bygge i 2019.

Kom selv ud og oplev det hele:

Søndag den 17. april 2016 kl. 10-16.

Arrangementet består af en introduktion til byggeriet i DNU’s infocenter i skurbyen og en tur rundt i, og omkring, bygningerne på byggepladsen. Turen varer cirka halvanden time, og foregår i grupper af cirka 25 personer.

Efter rundvisningen giver DNU en kop kaffe og lidt lækkert i infostanden i skurbyens infocenter. Her er der også mulighed for at stille spørgsmål om byggeriet til medarbejderne fra Projektafdelingen for DNU. Man kan naturligvis også stille spørgsmål undervejs på rundvisningen.

Første rundvisning begynder kl. 10 og sidste tur kl. 14. Ved tilmelding bedes I venligst oplyse, om I ønsker at komme på et hold formiddag, middag eller eftermiddag.

Er man flere, der ønsker at komme på rundvisning sammen, skal man blot nævne det, når man tilmelder sig, så forsøger vi at imødekomme ønsket. Holdene fyldes op efter først-til-mølle-princippet. Alle tilmeldte får en mail med start-tidspunkt og information om rundvisningen.

Tilmelding til rundvisningerne sker på: 

DNUtilmelding@dnu.rm.dk

Alle deltagere mødes i DNU’s infocenter i Skurbyen, hvor der er parkeringsmuligheder lige udenfor døren. Adressen er: Skurbyen, Herredsvej 163, 8200 Aarhus N. Da vejforløbene omkring DNU endnu er under etablering anbefaler vi, at man bruger denne vejledning til at finde frem til DNU-skurbyen: www.dnu.rm.dk/find+frem.

N.B. Vi gør opmærksom på, at rundvisningen indebærer færden på mange trapper og over et stort areal uden mulighed for at holde pauser. Derfor er turen ikke egnet for gangbesværede og kørestolsbrugere. På grund af sikkerheden må børn under 10 år ikke deltage i rundvisningerne.