Carsten Kronborg, 47 år, uddannet civilingeniør og nuværende kontorchef ved Koncern Økonomi, Byggeri og ejendomme, bliver pr. 1. april 2016 ny projektdirektør for DNU.

Carsten Kronborg er udpeget som ny projektdirektør for Det Nye Universitetshospital i Skejby; DNU. Carsten Kronborg afløser Frank Skriver Mikkelsen, der har fået job på Aalborg Universitetshospital.

- Dermed opnår vi den bedst mulige kontinuitet i ledelsen af regionens største byggeprojekt, siger Ole Thomsen, der er koncerndirektør i Region Midtjylland.

Hjemme i byggeriets ABC

I hele sin karriere har Carsten beskæftiget sig med byggeri og større anlægsprojekter, ligesom han også har et indgående kendskab til rådgiver-/entreprenørbranchen.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at skulle stå i spidsen for Danmarkshistoriens største hospitalsbyggeprojekt. Og jeg er ydmyg overfor at være den, der skal følge projektet helt i mål, siger Carsten Kronborg.   

Kendt navn i branchen

Carsten Kronborg blev i 2012 ansat som bygningschef i Region Midtjylland. Han kom til jobbet efter 20 års ansættelse i den private byggesektor, hvor han bl.a. fungerede som udviklingschef i COWI og bygherrerådgiver hos Niras. 

- Carsten kender projektet indefra, fordi han i sin tid stod for udbuddet af projektkonkurrencen og i en senere periode var byggechef i DNU-projektet. Sammen med hans faglige og personlige kompetencer passer han perfekt til opgaven og til de faser byggeriet nu står i, siger Ole Thomsen.

Kronborg privat

Carsten Kronborg er gift og har tre børn. En del af fritiden bruger han på at følge sine børn til sport, han går på jagt og holder sig fysisk i form med kajakroning.