Projektdirektør Frank Skriver Mikkelsen forlader jobbet som direktør for byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Aarhus. 

Efter seks år på posten søger projektdirektør Frank Skriver Mikkelsen tilbage mod mere kliniknære udfordringer og begynder første april som leder af Klinik Hoved-Orto på Aalborg Universitetshospital.

Frank Skriver Mikkelsen har siden maj 2010 haft stillingen som direktør for byggeriet af det 6,4. mia. kr. store hospitalsbyggeri i Skejby.

- Han kom til DNU projektet, da det virkelig havde brug nye kræfter. Og han har gjort det fremragende, siger koncerndirektør Ole Thomsen.

DNU projektet er Region Midtjyllands største anlægsprojekt nogensinde.

- Blandt andet af den grund har opgaven været meget kompliceret med meget store forventninger, der har skullet afbalanceres med en presset økonomisk ramme. Den balance har Frank håndteret bedre end nogen anden, jeg kan forestille mig, fortsætter Ole Thomsen.

Frank Skriver Mikkelsen har tidligere i sin karriere været centerchef for Kræftcentret på Århus Sygehus og før det planlægningschef samme sted.

Flere oplysninger

  • Koncerndirektør Ole Thomsen, tlf. 2146 9807
  • Projektdirektør Frank Skriver Mikkelsen, tlf. 3012 6509