4 nye kolleger til Projektafdelingen for DNU


I forbindelse med oprustning af Projektafdelingen har vi pr. 1. august og 1. september ansat yderligere 4 personer i projektafdelingen:

Teknisk projektleder
Pr. 1. august starter Peter Bejerholm Jensen som teknisk projektleder. Peter er 48 år og har en faglig baggrund som elektriker og stærkstrømsingeniør fra Odense Teknikum. Han har mange års bred erfaring med at arbejde i forskellige store og mindre projekter i privat regi. I jobbet som teknisk projektleder skal Peter i samarbejde med den teknisk projektchef medvirke til at planlægge og implementere den tekniske designmanual for DNU i samarbejde med Rådgivergruppen DNU. Peter bliver en del af ”det tekniske team” sammen med den medico-tekniske projektchef, IT-projektchefen og den tekniske projektchef.

IT-projektchef
Pr. 1. september starter Lars G. Knudsen i stillingen som it-projektchef. Lars er 48 år og kommer fra en stilling som it-chef på Århus Universitetshospital, Skejby, hvor han har været chef siden 2007. I jobbet som it-projektchef skal Lars være med til at planlægge it-strategien for DNU i samarbejde med Rådgivergruppen DNU. Lars bliver en del af ”det tekniske team” sammen med den medico-tekniske projektchef, den tekniske projektchef og den tekniske projektleder.

Sekretær
Pr. 1. august starter Gitte Rasmussen som sekretær. Gitte er 48 år og kommer fra en stilling som receptionist/sekretær i Incuba Science Park, Skejby. Gitte har tidligere gennem en længere årrække arbejdet som projektsekretær. Gittes opgaver i jobbet spænder fra en sekretærfunktion i forhold til kontorchef Anders Larsen, sygeplejefaglig chef Bente Dam og lægefaglig chef Claus Thomsen til superbruger i ESDH og øvrige it-værktøjer. Herudover bliver hun i samarbejde med Lotte Poulsen, piccolinen og Maria Siggaard en del af det samlede sekretariat.

Piccoline
Pr. 1. august starter piccoline Michelle Almasy i stillingen som afdelingens piccoline. Michelle er 20 år og skal kombinere sit kommende studie på Handelshøjskolen med en 12-15 timers stilling som piccoline i projektafdelingen. Michelle bliver en del af sekretariatet og får ansvar for en bred vifte af praktiske og administrative opgaver.